Tuskin vuosituhannen vaihtuessa saatoimme aavistaa, miten nopeasti kansamme moraalinen selkäranka voi murtua. Voi olla, että ilman Raamatusta saatua rohkaisua emme asuisi itsenäisessä maassa. Nyt kirjan päälle voidaan sylkeä surutta. Ja sitä tehdään jopa oikeuslaitoksen ja hallituksen piirissä.
Viime sodassa presidentti Kallio vetosi Suomen armeijan johtoon: ”Kehotan kaikkia, jotka tänä vakavana aikana palvelevat isänmaata, lukemaan Raamattua. Nykyhetkenä kansamme tarvitsee Jumalan sanan uutta luovaa voimaa. Omaksukaamme nöyrällä sydämenuskolla sen siunaukset. Vanhurskaus kansakunnan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä.”
Tänä päivänä voisi oikeusoppineilta kysyä, onko presidentti Kallion rikos vanhentunut? Siitä on kulunut vasta 80 vuotta .Raamatun teksti on muuttumaton. Nyt sen lainaamisesta kansanedustaja Päivi Räsästä toistuvasti syytetään .
Presidentti Sauli Niinistö toivotti Jumalan siunausta vuoden alussa. Nyt presidentti voisi nousta todelliseksi arvojohtajaksi Suomessa . Tähän kansankirkon johto ei uskalla tai kykene.
Syyllistyikö presidentin vaimo Kaisa Kallio rikokseen pyytäessään kansaa rukoilemaan talvisodassa Raamatun Jumalan varjelusta. Seuraavana yönä pakkanen putosi – 40 astetta, puna-armeija pakeni paniikissa. Pelkosenniemellä on kyltti, missä lukee: Tässä auttoi Herra. Tästä varjelijasta Raamattu puhuu.
Näinä päivinä elämme henkistä ja hengellistä sotaa. Yhteiskunnan peruspilareita ollaan kaatamassa .Myönteisiä elämäntapoja painetaan lokaan. Maalaisjärki on löyhässä hirressä. Raamatun viisauksia halveksitaan. Sinisilmäisesti vastaanotetaan vaarallisia ideologioita.
Aikamme mies ja nainen on kyseenalaistettu. Marginaaliryhmien raivopesu on röyhkeää.Sananvapauttakin ollaan rajoittamassa. Aidon kristityn suu tukitaan, muut saa porskuttaa.Kukahan kerkeää ehdottamaan, että Suomen lipusta pitää poistaa risti? Mitähän vaakunan urosleijonan tilalle kehitellään?
Ei tarvitse julistautua profeetaksi, jos ennustaa edessämme olevan tiukat ajat. Ei Jumalankaan pinna kaikkea kestä. Armollakin on rajansa. Muutos on mahdollista. Me teemme valintoja.